Cover Orange 2: sinaasappels redden in opvolger succesgame

Het populaire iOS-spel Cover Orange heeft een vervolg. Cover Orange 2 bevat 120 levels, verspreid over tijdsperiodes.

Cover Orange 2Inmiddels zien we Cover Orange niet vaak meer gespeeld worden, maar in 2010 was de game vlak na verschijning al snel een grote hit. Wellicht dat ontwikkelaar FDG Entertainment met het vandaag uitgebrachte vervolg dat succes nog eens kan herhalen. Cover Orange 2 doet het eerste deel nog eens dunnetjes over door je in 120 nieuwe levels sinaasappels tegen zure regen te laten behouden. Ditmaal mag je echter aan de slag met nieuwe puzzelelementen en reis je ook nog eens door de tijd.

In Cover Orange 2 sleep je nog steeds objecten heen en weer om een schuilplaats tegen de regen te maken voor de sinaasappels. Objecten zoals een trampoline moeten het makkelijker maken om sinaasappels op bepaalde plekken te krijgen en met sloopballen kun je obstakels verwoesten om een opening te creëren. Tijdreizen is vooral een cosmetische toevoeging aan de game: levels bevinden zich vaak in andere tijdsperiodes, waardoor de sinaasappels, de wolken en je omgeving andere outfits dragen.

Cover Orange 2 screenshot

Vanuit een kleedkamer kun je de sinaasappels speciale outfits geven die je tijdens het spelproces verdient. Ongeduldige gamers kunnen via een in-app aankoop van €4,49 een oneindig aantal hoedjes vrijspelen. Betaal je €2,69, dan kun je in één keer andere levels ontsleutelen.

Downloaden: Cover Orange 2 (€0,89, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2013, 18:00
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.