Buddy Beacon laat op de iPhone zien waar je vrienden zijn

uLocate Communications heeft de applicatie Buddy Beacon aangepast voor de iPhone. Op een kaart kun je zien waar je vrienden uithangen en je kunt ook zelf je actuele locatie sturen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Buddy Beacon op iPhoneuLocate Communications heeft een nieuwe versie van de software Buddy Beacon uitgebracht. Dit is een lokatiezoeker waarmee je vrienden kunnen achterhalen waar je bent. Met Buddy Beacon kun je je locatie op een kaart laten afbeelden. Dat gebeurt alleen bij personen die in je buddy-lijst staan, maar het is ook mogelijk om een Facebook-applicatie te installeren, zodat iedereen kan zien waar je bent.
uLocate heeft Buddy Beacon nu geschikt gemaakt voor de iPhone en gezorgd dat het voor meerdere mobiele netwerken geschikt is.

Volgens de makers is Buddy Beacon een ‘revolutionaire applicatie’ die een nieuwe manier biedt om in interactie met je vrienden te gaan. Ze kunnen precies volgen waar je bent en welke plannen je hebt. Misschien leuk voor ouders om te zien waar hun kinderen uithangen, om te spioneren wat je partner zoal uitvreet, of voor medewerkers van Microsoft die op de immense campus in Redmond willen zien waar hun iPhone-vrienden zijn, maar voor dagelijks gebruik is privacy misschien toch iets belangrijker dan altijd weten waar iemand is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:04
Categorieën Navigatie, Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.