BieberHair voor iPhone: geef iedereen het kapsel van Justin Bieber

Altijd al je oma, tante of huisdier willen zien hoe ze eruit zien met het kapsel van Justin Bieber? De iPhone-app BieberHair biedt hier nu de mogelijkheid toe.
Robin van t Slot - · Laatst bijgewerkt:

BieberHair - iconJustin Bieber. Tienermeisjes zijn gek op hem; de rest van de wereld wordt gek van hem en kan niet wachten tot hij eindelijk de baard in zijn keel krijgt. Maar stiekem is iedereen toch een beetje jaloers op hét handelsmerk van Justin Bieber: zijn kapsel. Het wordt dan ook door velen gekopieerd. Was het bij jou door krullen, inhammen, kaalheid of om een andere reden niet mogelijk… there’s an app for that!

Bieberhair is een heel simpele iPhone-app – in dezelfde lijn als Fatbooth – waarbij je iedereen het Justin Bieber-kapsel kan aanmeten. Het enige wat je moet doen is een foto maken van de persoon die je het kapsel wil geven, en voilà: je hebt BieberHair! Hierna kun je de foto nog op Facebook zetten of naar iemand e-mailen.

Voor degenen die niet weten over wie we het hebben: Justin Bieber is een popzanger en internet-fenomeen wiens YouTube-video’s heel erg veel bekeken worden.

Downloaden: BieberHair (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2012, 17:32
Categorieën Fotografie en video, Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.