Beatstream: muziekspel met je eigen iTunes-bibliotheek

Het iPhone-spelletje Beatstream van Smule laat je jouw eigen muziekbibliotheek importeren en hiermee een ritmespel spelen. Hierdoor heb je een ogenschijnlijk oneindig aantal levels om te spelen.

BeatstreamHet iPhone-spel Beatstream laat de tijd van muziekgames op de iPhone weer even herleven, en wel op bijzondere wijze: je tapt namelijk niet mee op de maat van een door de ontwikkelaar samengestelde tracklist. In plaats daarvan importeer jij je eigen iTunes-bibliotheek. Nummers worden vervolgens geanalyseerd, waardoor de game weet wanneer jij op het juiste moment het scherm moet aantappen.


BeatstreamEen speciale spelmodus genaamd Warped maakt het mogelijk om de effecten van jouw speelstijl te zien. Gaat het slecht, dan begint het nummer steeds trager af te spelen. Bij een paar goede taps versnelt de track aanzienlijk.

Het idee achter Beatstream doet erg denken aan Audiosurf voor de pc. Dit spel laat je ook je eigen muziek importeren, om vervolgens op deze tracks een apart spel te spelen. Het daadwerkelijke spel hierachter verschilt echter enorm van Beatstream. De ontwikkelaar van Audiosurf heeft vandaag laten weten dat hij een vervolg van het spel heeft gemaakt, genaamd Audiosurf Air. Dit spel zou ook op iOS werken.

Downloaden: Beatstream (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2012, 18:07
Categorie Games
Onderwerpen audio, smule
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.