Uitgelicht
WWDC 2023: alle highlights
Toon of verberg de lijst met posts

Armin van Buuren brengt als eerste muziek-dvd uit als iPhone-applicatie

Armin van Buuren brengt als eerste artiest een muziek-DVD uit als iPhone-applicatie. Hierin zijn alle live beelden te zien van zijn laatste show 'Armin only' in Utrecht.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Armin van Buuren - Imagine op de iPhoneArmin van Buuren, een van de beste dj’s ter wereld, brengt als eerste artiest een muziek-dvd uit als iPhone-applicatie. Armin van Buuren brengt de volledige live-registratiebeelden van zijn laatste uitverkochte concert ‘Armin Only’ in Utrecht uit op de iPhone. Armin wil hiermee de mogelijkheden van de Apple App Store verkennen en iPhone-gebruikers de mogelijkheid geven om makkelijk in contact te komen met zijn muziek.


De iPhone-applicatie heeft over meerdere schermen net zoals je bij een normale muziek-dvd zou verwachten een overzicht van de tracks die gedraaid zijn tijdens het concert. Bij alle 32 beschikbare tracks zijn de live-registratiebeelden te bekijken. De iPhone-applicatie zal de eerste week aangeboden worden voor €4,99 waarna deze uiteindelijk €5,99 zal gaan kosten. De applicatie is 1,14Gb groot.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Downloaden: ArminOnly – Imagine, (€5,99 – eerste week €4,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.