iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Appvent: Moonsters en iChrono Mini vandaag gratis

Appvent Calendar geeft vandaag de game The Moonsters en de stopwatch-applicatie iChrono Mini weg.

moonstersOp de adventskalender van Appvent staat vandaag The Moonsters, een game met schattige wezentjes die op een vreemde planeet zijn beland. Je stapt met je vrienden in het ruimteschip om het avontuur tegemoet te gaan. Met drie karakters, 3 werelden die je kunt ontdekken en 100 verschillende levels duurt het wel even voordat je klaar bent met deze game. Er is een koppeling gemaakt met Game Center en Facebook. Het verhaal eindigt op drie verschillende manieren en je kunt met de Great Tofu Swarm nieuwe functies unlocken.

ichrono miniBij Appvent kun je ook een serieuze app vinden. Vandaag is dat iChrono Mini, een uitgebreide stopwatch voor bijvoorbeeld de schaatscoach. iChrono Mini kan namelijk de rondjes van acht verschillende sporters registreren. Elke sporter krijgt een eigen icoontje toegewezen, waar je alleen maar op hoeft te tappen om de rondetijd te registreren. Aan het einde van de rit stop je de teller en krijg je een overzicht van de beste tijden. Per persoon kun je ook nog de individuele prestaties nader bekijken. De resultatenlijst is te exporteren in CSV-formaat, zodat je er ook op de desktop mee verder kunt.

The Moonsters en iChrono Mini kostten voorheen €1,59. Zoals aangegeven gaat het om een advents-actie, dus vanaf morgen moet je weer gewoon voor deze apps betalen. De adventsactie van Gameloft is vandaag alleen interessant voor mensen die een iPad hebben: Blokus HD is afgeprijsd naar €0,79 (zie ons artikel op iPad Planet).

Downloaden: Moonsters en iChrono Mini (beide tijdelijk gratis)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2010, 22:26
Categorieën Diensten, Games
Onderwerp populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.