Path voor iPhone nu ook in Nederlandse App Store

De sociale netwerkdienst Path is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Je kunt er foto's mee uitwisselen binnen een netwerk van je 50 meest naaste vrienden. Filters, interactie en dergelijke zijn nog niet mogelijk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

path-iphoneDe vorige week gelanceerde sociale netwerkdienst Path is nu ook in de Nederlandse App Store te vinden. Aanvankelijk had je een Amerikaans iTunes-account nodig om de app te kunnen installeren. Het aanmaken van een account via de website zelf was al wel mogelijk. Bij Path kun je je persoonlijke foto’s met maximaal 50 vrienden delen. Dit heeft ermee te maken dat 50 mensen het maximale aantal echt zinvolle sociale relaties is, dat je aankan. Path kreeg vooral aandacht omdat er aansprekende namen achter schuil gaan, maar als dienst is Path nog lang niet af.


Zo is de app voorlopig alleen op de iPhone te gebruiken en zijn interactieve functies, zoals reageren op foto’s of delen via Facebook of Flickr nog niet mogelijk. Je kunt alleen aan de hand van e-mailadres naar nieuwe vrienden zoeken en zult moeten dus weten met welk mailaccount iemand zich bij Path heeft aangemeld om hem/haar toe te kunnen voegen. Je kunt ook geen foto’s van bestaande fotodiensten importeren en je kunt ook niet vooraf zien welke vrienden al op Path actief zijn.

Mocht je desondanks nog steeds interesse hebben om Path te ontdekken, dan kun je de app gratis installeren.

Downloaden: Path (gratis)

path-iphone nederland

path-iphone

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.