NU voor iPhone krijgt update met pull-to-update

NU voor iPhone heeft een update gekregen, met pull-to-update, aanpassingen voor het Retina Display, Twitter OAuth en enkele optimalisaties.

nu iphoneToen NU op de iPhone werd gelanceerd, introduceerden ze shake-to-update, waarbij je je toestel moest schudden om de artikelen te vernieuwen. Met de zojuist uitgebrachte versie 4.1 is er een update-methode bijgekomen die we van (voormalig) Tweetie kennen: pull-to-update. Daarbij trek je met je vinger de lijst met artikelen omlaag, waardoor de lijst zich gaat vernieuwen. Het is een van de nieuwe functies in NU 4.1, waarvan de lijst verder bestaat uit ondersteuning voor het Retina Display van de iPhone 4, multitasking en een opgeloste bug met grote letters.


pull to updateOok nieuw is de ondersteuning voor Twitter OAuth, een open standaard om je inloggegevens te kunnen invoeren zonder dat je gegevens verspreid raken over tientallen aanbieders. In de nieuwe versie laden de artikelen sneller en is er een fout opgelost, waarbij je de verkeerde artikelen te zien kreeg (content mismatch). De update geldt alleen voor de iPhone-versie van NU, niet voor de iPad-versie.

Op de afbeelding hiernaast is bovenin het scherm de pull-to-update-functie te zien.

Downloaden: NU (gratis)

Reacties: 32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.