Railteam Mobile voor iPhone: dienstregeling voor Europese treinen

Railteam Mobile is een iPhone-applicatie waarmee je reizen kunt plannen via alle Europese spoorwegmaatschappijen. De applicatie bevat een actuele dienstregeling inclusief storingen.

railteamAls het over reizen met de trein gaat, beginnen iPhone-bezitters al snel over de applicatie Trein. Maar er is meer in de App Store te vinden. Nog maar kort geleden verscheen de applicatie Railteam Mobile. Deze Nederlandstalige applicatie bevat de dienstregelingen van alle Europese treinen. De applicatie bevat ook plattegronden van de belangrijke stations, zodat je meteen zien waar je aankomt en op welk perron je volgende trein vertrekt. Ook toont de applicatie actuele informatie over vertragingen, uitval en andere wijzigingen op het spoor.


Je kunt een reis plannen van of naar een bepaalde locatie, je kunt bepaalde trajecten aan je favorieten toevoegen en je ziet ook hoeveel tijd er verstrijkt tussen het aandoen van de diverse stations. Al met al een redelijk complete applicatie die ook bij het reizen binnen Nederland of België van pas kan komen.

railteam mobile screenshots

Downloaden: Railteam Mobile (gratis)
Tipgever: Matthias

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.