Webranker voor iPhone laat zien hoe goed je website presteert

Webranker is tijdelijk gratis te downloaden. Met deze iPhone-applicatie zoek je snel de pagerank en de Alexa-rank van websites op. Ook zie je snelheid en bezoekersgegevens.

web rankerHeb je een eigen website, dan is het altijd leuk om te weten of het de goede kant opgaat met het aantal bezoekers. Welke plek neem je op de Nederlandse ranglijst in? Uit welke landen zijn ze afkomstig? Natuurlijk kun je dit soort informatie bijeen sprokkelen door Google en Alexa te bezoeken, maar de applicatie Webranker brengt het samen in een iPhone-applicatie. Webranker toont de Google Page Rank en de Alexa Rank van een website, maar ook de hoeveelheid bezoekers, de plek op de ranglijst in verschillende landen, de contactinformatie en de snelheid van de site.


Webranker kwam een week geleden in de App Store voor €0,79 maar is tijdelijk gratis verkrijgbaar. Handig bij deze applicatie is dat je de uitgevoerde zoekopdrachten kan opslaan, zodat je je positie ten opzichte van de concurrentie in het oog kunt houden. Ook kun je de resultaten doorsturen naar vrienden via e-mail.

Downloaden: Webranker (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

webranker voor iphone   webranker toont ranglijst

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 november 2009 om 19:30
Categorie
Diensten

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.