‘Eerste screenshots van de iPhone App Store’

Er zijn screenshots opgedoken van de iPhone App Store. Ze zijn afkomstig van Monster and Friends, makers van videosoftware voor de iPhone. Er moeten echter wel twee kanttekeningen bij worden geplaatst.

Verschillende websites ontvingen vannacht een tip van Monster and Friends, de boze ontwikkelaars die beweren dat Polar Bear Farm er met hun video-applicatie vandoor ging. Het nieuws dat zij te melden hebben, heeft echter met iets heel anders te maken: screenshots van de iPhone App Store. Daarbij moeten wel twee kanttekeningen worden gemaakt. Ten eerste zijn deze screenshots vrij gemakkelijk te faken.


En ten tweede heeft Apple nog geen officiële afbeeldingen van de shop laten zien, waardoor er kans is dat het uiterlijk van de App Store de komende tijd nog zal veranderen. De maker van de screenshots zegt dat de App Store niet onmiddellijk zichtbaar werd. Na het herhaaldelijk openen en sluiten van de App Store verscheen steeds de foutmelding dat geen verbinding met iTunes kon worden gemaakt… totdat opeens een paar willekeurige pagina’s van de App Store verschenen.

Het is nog te vroeg om te zeggen of de screenshots echt zijn; het kan altijd nog een wraakactie van Monster and Friends zijn om weer even in het nieuws te komen.

Apple iPhone App Store 1 Apple iPhone App Store 2

Ook te zien bij: TUAW en ModMyiFone

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 maart 2008 om 11:49
Categorie
Diensten

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.