Gameloft’s nieuwe racegame Asphalt 5 in de App Store verkrijgbaar

Gameloft heeft Asphalt 5 via de App Store uitgebracht. De

asphalt iphoneGameloft heeft Asphalt 5 in de App Store beschikbaar gesteld. Deze opvolger van Asphalt 4 (€3,99) is iets duurder geworden maar heeft ook iets meer auto’s: er staan ruim 30 auto’s tot je beschikking, inclusief droomauto’s van Ferrari, Lamborghini, Audi en Ducati. Liever iets kleins of iets exotisch? Er zitten ook een MINI Cooper S en een Gumpert Apollo in de game. Het aantal locaties is hetzelfde gebleven: twaalf steden, waaronder St. Tropez, Aspen en Las Vegas.


Tijdens het racen door deze steden moet je verborgen shortcuts zien te ontdekken en van hellingen af springen om sneller bij de finish te komen. Er zijn 8 verschillende racevarianten mogelijk, zoals Time Attack, Duel Mode, Drift Contest en Last Man Standing. Dat hoef je gelukkig niet allemaal in je eentje te doen, want de game ondersteunt multiplayer met maximaal zes personen via Bluetooth of de online multiplayer-functie.

Je kunt dus ook spelen tegen vrienden wanneer ze aan de andere kant van de wereld zitten. Deelnemen aan toernooien is mogelijk door je in te schrijven bij de Asphalt Academy. De volledige lijst van auto’s is in de omschrijving in de App Store te vinden. Wat de muziek betreft heeft de applicatie een ingebouwde ‘autoradio’ waarmee je kunt afstemmen op je favoriete muziek of op de muziek die al op je iPhone staat. De game ondersteunt zes talen, maar geen Nederlands. Zoek alvast een Wi-Fi-verbinding op, want met een omvang van 245MB ben je wel even bezig met downloaden.

Installeren: Asphalt 5 (€5,49)
asphalt 5

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 november 2009 om 11:13
Categorie
Games

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.