Kinderbijbel op de iPad verschenen

Kinderbijbel op de iPad is een gratis bijbel voor kleintjes, van uitgeverij Jongbloed. De app bevat 20 verhalen uit de bijbel, met illustraties en muziek.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

kinderbijbelZondag is een toepasselijke dag voor deze nieuwe app van Jonbloed BV. De ‘Bijbel voor kleintjes’ is een interactieve app met 20 bijbelverhalen. Bij elk verhaal kun je figuurtjes in beweging brengen en geluiden produceren door ze aan te raken. Alle verhalen zijn ingesproken door de Nederlandse zangeres Elise Mannah en de verhalen zijn kleurrijk geïllustreerd door Gill Guile. Als universele app is deze Kinderbijbel zowel op de iPhone als de iPad te gebruiken.


Vijftig animaties met geluidseffecten en muziek proberen de kleintjes bij het verhaal te betrekken. Je kunt de Kinderbijbel met en zonder tekst gebruiken en er zijn drie mogelijkheden om de tekst van de bijbelverhalen zelf in te spreken. De Kinderbijbel is geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar en bevat een mix van verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. Uitgever Jongbloed is gespecialiseerd in christelijke uitgaven en heeft ervoor gezorgd dat de tekst dichtbij de originele bijbeltekst is gebleven. In de boekhandel kun je dit boek aantreffen onder de titel ‘Bijbel voor kleintjes’.

Downloaden: Kinderbijbel (gratis)

bijbel voor kleintjes

Informatie

Laatst bijgewerkt
8 mei 2012 om 17:02
Categorieën
Boeken, Kinderen

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.