Instapaper 4.1 aangepast voor nieuwe iPad-retinaschermen

Instapaper heeft een update gekregen voor het retinascherm van de derde generatie iPad. Ook kwamen er 6 nieuwe lettertypes bij en een schermvullende leesmodus.

instapaper icoonDe nieuwe iPad met retinascherm is nog maar net op de markt, of de eerste aangepaste apps zijn al beschikbaar. Instapaper is één voorbeeld daarvan. De app kreeg een update naar versie 4.1 en dat houdt in: ondersteuning voor het retinascherm, extra lettertypes en meer funcies. Ontwikkelaar Marco Arment is een bekende persoon in de ontwikkelaarscommunity. Hij diende de update gisteren in en was verbaasd dat de goedkeuring van de app al binnen een dag was geregeld. Instagram 4.1 maakt tekst makkelijker leesbaar op het 2048 x 1536 pixels-display van de nieuwe iPad.


Er zitten bovendien zes nieuwe lettertypes in, met als nieuwe standaard het lettertype Elena. De andere lettertypes heten onder andere Proxima Nova en FF Tisa. Bij de nieuwe functies vinden we een schermvullende leesmodus en een aanvulling op de Automatic Dark Modus, waarbij het scherm automatisch wordt aangepast naar een kleurenschema dat tijdens schemering prettig is te lezen. Nieuw daarin is een kleurenschema met sepia-tonen, geschikt om ‘s ochtends en ‘s avonds te gebruiken. Voor bestaande gebruikers is de update uiteraard gratis.

Downloaden: Instapaper (€3,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 maart 2012 om 7:51
Categorie
Productiviteit

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.