Chaos Rings II van Square Enix verschenen op de iPad

Square Enix heeft vandaag Chaos Rings II uitgebracht in de App Store. In dit hevig door Final Fantasy geïnspireerde rollenspel volg je Darwin, die voor onmogelijke keuzes komt te staan om de wereld te redden.

Chaos Rings IIHet vervolg op het bekende iOS-rollenspel Chaos Rings is voor de iPad verschenen. In Chaos Rings II volg je Darwin, die een oude jeugdvriend moet opofferen om de wereld te redden. Jij volgt zijn onmogelijke keuzes door meerdere kerkers en gebieden, waarin je beurtelings vecht tegen monsters en schermvullende eindbazen. Ontwikkelaar Square Enix werd jaren geleden beroemd met de Final Fantasy-reeks, toen ze nog als Squaresoft door het leven gingen.


Je vindt in Chaos Rings II een vernieuwde versie van het originele gevechtssysteem, waarin je energie opspaart voor sterkere aanvallen. Visueel ziet het spel er een stuk fraaier uit en je kunt nu ook meerdere eindes behalen en geheime eindbazen verslaan. Vanaf een kasteel in de ruimte teleporteer je naar meerdere locaties op aarde, waar je op zoek kunt gaan naar vijanden om te verslaan en schatten om te verzamelen.

Net als andere spellen van Square Enix, is Chaos Rings II vrij prijzig. Het spel kost €15,99, meer dan het onlangs uitgebrachte Final Fantasy Tactics voor de iPad. De iPhone-versie van Chaos Rings II kost €14,49. Daar staat tegenover dat Square Enix een volwaardige spelbeleving belooft. Hierdoor meet Chaos Rings II zich met RPG’s op bijvoorbeeld de Nintendo 3DS of de Playstation Vita.

Hoewel Chaos Rings II een vervolg is op het eerste spel, is dit officieel het derde deel. Chaos Rings Omega bood tussendoor nog een prequel op het eerste spel, een verhaal dat het eerste spel voorging.

Downloaden: Chaos Rings II for iPad (€15,99)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 maart 2012 om 14:31
Categorie
Games

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.