Duke Nukem 3D op de iPhone verschenen

Na Wolfenstein 3D en Doom is er nu Duke Nukem 3D voor de iPhone. Duke is een rasechte actieheld die de wereld van aliens probeert te redden omdat deze alle vrouwen van de aarde will stelen. Het spel is een first person shooter die gebruikt maakt van de TapShoot(tm) methode. Een innovatief systeem voor first person shooters.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Duke Nukem 3D iPhoneNa Wolfenstein 3D en Doom Resurrection is er nu nog een klassieke first person shooter (FPS) uitgebracht. Duke Nukem 3D, met in de hoofdrol Duke Nukem, heeft op de pc vele awards gewonnen. Het spel kwam in 1996 uit en speelt zich af in de 21ste eeuw in Los Angeles. Jij bestuurt Duke, een keiharde actieheld met regelmatig erg ‘inzichtvolle‘ uitspraken en een waar arsenaal aan wapens. Duke heeft als doel de aliens te verslaan die er op uit zijn om alle vrouwen op de wereld te stelen. Met knallende actie, humor en innovatieve explosieve actie heb je met deze game 20 uur speelplezier.


Duke Nukem 3D voor de iPhone beschikt voor de gameplay over een nieuwe 3D-engine met Tapshoot. Deze technologie is volgens de makers een unieke manier om first person shooters op de iPhone en iPod Touch te spelen. Hierdoor kan je snel en makkelijk vijanden neerknallen. Volgens de makers een feature die je eenmaal gewend, bij elke FPS op de iPhone wilt zien.

De game maakt gebruik van analoge en digitale besturing. Wat betreft de werking van de analoge besturing wordt er al menige discussie gevoerd. De digitale controllers zijn dezelfde als die in Prey gebruikt worden. Prey is ook een first person shooter op de iPhone. De makers hebben al wel aangegeven dat bij een update de analoge besturing aangepast wordt zodat deze beter werken.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Info: Duke Nukem 3D

Bron: TouchArcade

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 oktober 2009 om 21:13
Categorie
Games

Reacties: 27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.