Truphone maakt bellen op iPod touch mogelijk

Truphone heeft een nieuwe VoIP-applicatie uitgebracht waarmee je de iPod touch ook kunt gebruiken om te bellen. Een iPhone-applicatie van Truphone was er al; de nieuwe applicatie is specifiek bedoeld voor de iPod touch.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

truphoneTruphone heeft een nieuwe VoIP-applicatie uitgebracht waarmee je de iPod touch ook kunt gebruiken om te bellen. Een iPhone-applicatie van Truphone was er al; de nieuwe applicatie is specifiek bedoeld voor de touch. Je hebt er wel een microfoon-adapter voor nodig, bijvoorbeeld via een headset met ingebouwde microfoon. Heb je dat voorelkaar, dan kun je gratis bellen met andere iPod touch-gebruikers als ze een account bij Truphone of Google Talk hebben. In een nieuwe versie, die binnenkort beschikbaar komt, kun je ook gratis bellen naar Skype en MSN/Live Messenger. Bellen naar vaste lijnen wordt dan ook mogelijk, tegen vergoeding.


De eerste versie van Truphone for iPod touch is nog maar het begin, want er zal ook integratie met Twitter en Facebook worden toegevoegd. Bellen gaat via Wi-Fi en je hoeft geen abonnement af te sluiten.

Installeren: Truphone for iPod touch (gratis)

truphone for iPod touch   truphone for iPod touch   truphone for iPod touch

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.