Savegameprobleem Carmageddon opgelost

Een update belooft het savegameprobleem in Carmageddon op te lossen. Carmageddon zou af en toe opgeslagen spelbestanden niet laten zien door een probleem met de synchronisatie met Game Center.

Carmageddon iconOntwikkelaar Stainless Games heeft een update uitgebracht voor Carmageddon, die het savegameprobleem belooft op te lossen. De bug zorgde ervoor dat je savegame niet zichtbaar was wanneer je het spel opstartte. Het probleem werd vermoedelijk veroorzaakt door de synchronisatie van opgeslagen spelbestanden met Game Center.


In de update-omschrijving van Carmageddon stipt Stainless Games enkel aan dat het savegameprobleem is opgelost. Van verdere toevoegingen of veranderingen lijkt op het moment nog geen sprake. Zie je na het installeren van de update je savegame niet staan, dan moet je volgens de ontwikkelaar proberen om je spel opnieuw op te starten. Werkt dit niet, dan kun je voor de zekerheid de workaround proberen die Stainless Games voor het uitbrengen van de update voorstelde:

  1. Maak geen nieuw spelbestand
  2. Sluit het spel af
  3. Druk twee keer op de homeknop
  4. Houd het Carmageddon-icoon ingedrukt totdat hij begint te wiebelen. Sluit hem af met de verschenen rode knop.
  5. Zorg ervoor dat je een goede internetverbinding hebt
  6. Ga naar de instellingen van je iDevice
  7. Schakel ‘Vliegtuigmodus’ in
  8. Start Carmageddon opnieuw op
  9. Sluit het spel weer af
  10. Schakel ‘Vliegtuigmodus’ weer uit
  11. Wacht tot je weer een goede internetverbinding hebt
  12. Start Carmageddon weer op. Je savegame zou weer present moeten zijn.

Carmageddon is een racegame die voor het eerst in 1997 verscheen en al snel voor veel ophef zorgde. Het spel liet je racen tegen andere coureurs, maar ook tegen de klok. Om de tijd op de klok te verhogen moest je zoveel mogelijk voetgangers aanrijden.

Downloaden: Carmageddon (€1,59)

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 oktober 2012 om 10:15
Categorie
Games

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.