Skateboarden op je iPhone met Touchgrind

In oktober zal het spel Touchgrind uitgebracht worden, waarmee je op een zeer realistische manier op je iPhone kunt skateboarden.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

De makers achter iPint en Labyrinth komen met een nieuw spel voor de iPhone, namelijk Touchgrind. In Touchgrind heb je de beschikking over een skateboard die je met twee vingers bestuurt. Je vingers houdt je op de plaatsen waar een skateboarder normaal gesproken zijn voeten neerlegt, en springen of kick-flips maken gaat allemaal net zoals in het echt. Het spel is drie dimensionaal en is volgens de makers de “first true multitouch game”. Touchgrind zal in oktober in de App Store verschijnen, maar een prijs wordt nog niet genoemd.


Er is al wel een video uitgebracht met een demo, maar of er ook doelen in het spel zijn is niet duidelijk. Wel is er een score en krijg je voor iedere truc die je doet een aantal punten.

Grafisch gezien ziet het spel er erg goed uit en ook de besturing van het skateboard is erg indrukwekkend. Sturen doe je door op een bepaalde kant van het skateboard te leunen en springen doe je door je ene vinger snel naar de voorkant van het board te schuiven, en vervolgens het skateboard los te laten. Een kick-flip gaat hetzelfde, alleen schuif je je vinger dan nog een beetje naar boven/beneden (een zijkant van het skateboard).

Een demo is hieronder te zien.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via: TUAW

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:04
Categorie
Games

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.