Maak 8-bit gezichten met nieuwe app Pixel Face

Pixel Face voor de iPod Touch en iPhone stelt de gebruiker in staat pixel-achtige versies van eerder geschoten foto's te maken. De app is geheel uitgevoerd in 8-bit stijl, van de geluidseffecten tot de knoppen.

Pixel Face voor de iPhone en iPod TouchWe hebben laatst al een iPhone apllicatie besproken die de aloude GameBoy-camera simuleerde en nu is er weer een nieuwe app die foto’s omzet naar een ouderwetse pixelkwaliteit. Omdat het kan, waarschijnlijk. In Pixel Face kun je zelf bepalen hoe grof de pixel moet zijn en je kan zelf de kleur van het kader om de foto instellen. Geinig is dat de gehele app in pixelstijl is uitgevoerd, inclusief de deelknoppen voor Twitter en Facebook.


Ook de geluidseffecten stammen uit het 8-bit tijdperk. Pixel Face stelt graag dat ze teruggrijpt naar de tijd van de Nintendo NES en aanverwante systemen, maar eigenlijk bevatten de foto’s die je in Pixel Face schiet voor die standaarden veel te veel kleuren. Op de website van de app zijn enkele voorbeelden te zien.

Downloaden: Pixel Face (€0,79)

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.