Fit zijn is meer dan fanatiek sporten en op je gewicht letten #adv

Met de TomTom Touch fitnessarmband kom je in beweging en besef je dat fit worden veel meer is dan op je gewicht letten en fanatiek sporten. Kom jij ook in beweging?

Wandelen, hardlopen, golfen… er zijn allerlei manieren om in beweging te komen. Veel mensen gaan sporten om iets aan hun gewicht te doen. Toch gaat het bij een gezond en fit lichaam om veel meer dan alleen je gewicht. Hoeveel spiermassa heb je, wat is je vetpercentage, wat is je rusthartslag en slaap je wel genoeg? De nieuwe TomTom Touch fitnesstracker gaat je daarbij helpen: die houdt deze metingen in de gaten zonder dat je er moeite voor hoeft te doen.

TomTom Touch

Get Going met TomTom

TomTom wil met de Get Going-campagne mensen in beweging te krijgen en weet dat de eerste stappen vaak het lastigst zijn. Je gaat wat meer wandelen, pakt wat vaker de fiets en gaat een rondje joggen door het park. Maar hoe weet je of het effect heeft, of je goed bezig bent? Daar helpt de TomTom Touch bij: deze fitnesstracker die je om je pols draagt, helpt je te beseffen dat het niet alleen om fanatiek sporten draait. In de loop van de dag zijn er allerlei momenten waarop je even actief kunt zijn, zonder dat je je sportkleren hoeft aan te trekken. Ga eens wat vaker lopen met de hond en je ziet meteen dat het aantal dagelijkse stappen toeneemt. Of trek een sprintje om met de ingebouwde hartslagmeter te zien hoe snel je weer herstelt van je inspanning.

TomTom Touch iPhone

De TomTom Touch is een van de beste cadeaus die je jezelf kunt geven tijdens de feestdagen. Je hoeft namelijk niet tot januari te wachten om je fitter en lekkerder in je vel te voelen. Met deze fitnesstracker aan je arm zul je nooit vergeten dagelijks wat extra te bewegen. Of het resultaat heeft? Dat laat de Touch op een unieke manier zien: het is een van de weinige fitnesstrackers die je lichaamssamenstelling weergeeft, namelijk je vetpercentage en spiermassa. Je lichaamssamenstelling geeft een veel beter beeld van je fitheid dan alleen je gewicht. Meet je het elke dag op hetzelfde moment, dan krijg je een goede indicatie of je een strakker en fitter lichaam krijgt.

Bekijk het assortiment!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2016, 14:20