Website van het Jaar 2015 | app iconen

Heb jij al gestemd? Help iCulture aan de titel Website van het Jaar!

iCulture is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Nieuws! We gaan de laatste week van de stemronde in. Heb jij al gestemd? We kijken uit naar jouw stem voor iCulture!
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Website van het Jaar | teamfoto

De spanning stijgt, de deadline nadert. Nog maar een paar dagen, dan is bekend welke websites de titel Website van het Jaar in de wacht gaan slepen. Ben jij trouwe bezoeker en fan van iCulture en ben je happy met onze nieuwsartikelen, de vele tips en gidsen en uitgebreide reviews? Help ons dan door massaal op iCulture te stemmen bij de verkiezing van Website van het Jaar! Het kost je maar een paar minuten en je maakt ook nog kans op mooie prijzen, zoals een Apple Watch Sport, een prachtige Samsung Ultra HD televisie en hippe koptelefoons van AKG.

iCulture is dit jaar voor het eerst genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Nieuws. Daar zijn we natuurlijk apetrots op… maar het zou nog mooier zijn als we ook nog met de prijs naar huis gaan! Ga jij ons aan de overwinning in een zwaar deelnemersveld helpen? Het enige wat je hoeft te doen is klikken op deze link en je stem bevestigen via e-mail:

Stem iCulture!

Je hebt nog tot 6 november 2015 de tijd, dus wacht niet te lang en laat zien dat je iCulture steunt. Alvast bedankt, en elke stem telt!

iCulture Website van het Jaar | Siri

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2015, 19:07