HP Instant Ink

Een foto printen vanaf je mobiel in 3 stappen #adv

Maak jouw PRINTLEVEN nog leuker!

Tegenwoordig heeft elke smartphone een camera waar je dagelijks foto’s mee schiet. Zonde natuurlijk als die alleen op je telefoon blijven staan en door niemand gezien worden. De mooiste foto’s kan je tegenwoordig gewoon via je mobiel printen (hoera!). Dat maakt jouw PRINTLEVEN nog leuker. Daarom een aantal tips over hoe jij jouw foto’s super easy kunt printen vanaf mobiel.

Dit artikel wordt je aangeboden door HP. Lees onze disclaimer

Van je smartphone naar voor eeuwig aan de muur
Via de handige HP Smart app kun je foto’s en bestanden eenvoudig printen vanaf je smartphone of tablet. Op die manier kun je jouw favoriete foto’s direct vereeuwigen. Het is namelijk zo zonde als ze alleen op je mobiel staan. Ben je een avondje uit geweest en een geweldige foto met je vriendinnen gemaakt? Print hem direct uit vanaf je mobiel en hang hem op de koelkast (+ 3 extra foto’s voor al je vriendinnen).

Creatief met print-apps
Er zijn een heleboel print-apps beschikbaar voor zowel smartphone als tablet. Het belangrijkste is om te checken of jouw favoriete print app werkt met jouw printer. Heb je een HP printer? De app HP Smart (vroeger HP ePrint) ondersteunt een heleboel printers. Grote kans dus dat jouw printer daar ook bij zit als je een HP hebt. Tip: bewerk je foto eerst in foto app en print hem vervolgens vanaf mobiel met je print app. Je kan daarmee enorm creatief zijn!

Hoe ziet jouw PRINTLEVEN eruit?

Printen is onderdeel van ons leven. Je staat er misschien niet bij stil, maar in totaal gaan er heel wat printjes doorheen. Iedereen in het gezin maakt gebruik van de printer. Is er iemand verslaafd aan zijn telefoon? Wie print bij jou thuis al vanaf de mobiel of tablet? En wie is er dol op foto’s afdrukken? In deze leuke video vertellen leden uit een familie over hun PRINTLEVEN.

Print je mooiste foto’s vanaf mobiel in 3 stappen
Met moderne print apps is het heel eenvoudig om foto’s vanaf mobiel te printen. Tussenkomst van je laptop is dus helemaal niet meer nodig. Dat maakt het afdrukken een stuk eenvoudiger en leuker.

  1. Download en installeer de HP Smart app. Zorg dat je mobiel met hetzelfde WiFi netwerk is verbonden als je printer.
  2. Kies wat je wil printen. Open de pagina of foto die je wilt printen en tik op de ‘Delen’-knop.
  3. Selecteer het print-pictogram. Swipe over het scherm om de print-knop weer te geven in de rij onderaan. Tik op ‘Printen’ en haal de geprinte foto op in je printer.

Geniet van het resultaat! Hang de foto’s op je koelkast, geef ze cadeau aan een vriendin of maak een fotomuur met al je favoriete mobiele foto’s.

HP Instant Ink

Ben jij fan van foto’s printen vanaf mobiel?
Dan hebben we een tip voor je. Wil je nooit meer zonder inkt zitten en altijd jouw foto’s kunnen printen? Stap dan over op Instant Ink. dat is een service die zorgt dat je nieuwe cartridges automatisch bezorgd worden voordat je oude leeg zijn. Door de lage kosten kun je onbeperkt jouw mooiste kleuren foto’s printen en daarnaast zit je nooit meer zonder inkt.

Check of jouw printer geschikt is voor Instant Ink.

Dit artikel wordt je aangeboden door HP. Lees onze disclaimer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2018, 12:55