Logi CREATE op tafel

Vijf beroepen waarbij je een Logi CREATE voor de iPad Pro nodig hebt #adv

Je kunt nog productiever zijn met de iPad Pro als je een goed toetsenbord hebt, zeker als je een beroep hebt waarin je veel moet typen. Deze 5 beroepen zijn een mooi voorbeeld daarvan.

Vanaf vandaag is de iPad Pro te bestellen. Als je nog productiever wil zijn met Apple’s nieuwe tablet heb je een goed toetsenbord nodig, zeker als je een beroep hebt waarin je regelmatig moet typen. De LOGI Create is dan de toetsenbordhoes voor drukke professionals. Ontwikkeld in samenwerking met Apple en voorlopig het enige toetsenbord dat geschikt is voor de Smart Connector. Bovendien kun je er op elk moment van de dag mee werken, dankzij de achtergrondverlichting.


Logi CREATE op tafel

Omdat eigenlijk iedereen wel zo’n handige toetsenbordhoes kan gebruiken, hebben we als voorbeeld 5 beroepen uitgekozen, waarmee je efficiënter kunt werken dankzij de Logi CREATE.

1. Artsen

Als arts wil je na een consult je bevindingen goed vastleggen, zonder dat je steeds naar je bureaucomputer hoeft te lopen. Toch werk je het liefst op een goed toetsenbord. Bij de Logi CREATE Backlit Keyboard Case heb je een volledig toetsenbord zoals je op de MacBook gewend bent, zodat je op elk moment aan een verslag kunt werken. Bovendien kun je de iPad Pro makkelijk meenemen naar een patiënt en iets opzoeken in medische naslagwerken, als dat nodig is.

Apple Pencil: schetsen maken

2. Grafisch ontwerpers

Je bent niet zo’n schrijver, eigenlijk wil je het liefste de hele dag tekenen. Je hebt een iPad Pro gekocht vanwege het grote scherm, zodat je schetsen goed tot hun recht komen. Zoals je misschien gezien hebt, is de Logi CREATE in twee modellen verkrijgbaar: eentje met en zonder toetsenbord. Wil jij de iPad Pro goed beschermen, dan neem je de Logi CREATE Protective Case (dus zonder toetsenbord). Maar ontwerpers zijn ook de hele dag druk aan het communiceren met opdrachtgevers en bevriende collega’s. Aan het eind van de werkdag moeten er ook nog facturen gemaakt worden. De Logi CREATE mét toetsenbord is dan jouw rots in de branding.

Logi CREATE rode achterkant

3. Coaches en consultants

Je spreekt vaak af met mensen voor een persoonlijk gesprek en dan wil je niet dat er een laptop tussen jullie in staat. Daarom heb je een iPad Pro. In de trein terug naar huis wil je wel meteen al je bevindingen noteren of alvast werken aan een rapport. Dat werkt wel zo prettig op de Logi CREATE. Omdat het toetsenbord aangesloten is op Apple’s Smart Connector, hoef je niet na te denken over het tussentijds opladen van het toetsenbord. Koppelen met Bluetooth is ook niet nodig. Uitklappen en meteen werken dus.

Logi CREATE toetsenbordcase

4. Startup-founders

Je pakt regelmatig het vliegtuig om met investeerders in Silicon Valley te praten, maar er moet onderweg ook nog een business gerund worden. Dat doe je met de iPad Pro, waarmee je altijd in contact bent met je mede-founders. Nou snappen we wel dat reizen met alleen een iPad best onhandig is, als je ook veel moet overleggen of gewoon random gifs wilt delen in jullie Slack-kanaal. Dus neem je een Logi CREATE mee, zodat het een echte laptop wordt. Doe als je grote voorbeeld Tim Cook en laat je MacBook thuis.

iPad Pro in het vliegtuig
Wat ontbreekt er op deze foto? Een goede beschermhoes waarmee je ook kunt tikken!

5. Juristen

Wetboeken raadplegen, cases bekijken, daar is de iPad Pro ideaal voor. Maar voor het schrijven van je pleidooi heb je toch echt een toetsenbord nodig. Je gebruikt de Logi CREATE, want dat typt zo lekker en je kunt op elk moment eraan werken. Zelfs als je midden in de nacht opeens een geniale ingeving krijgt, want dankzij de achtergrondverlichting van de toetsen zie je perfect wat je typt.

Logi CREATE kopen

Ben je enthousiast geworden? Je kunt de Logi CREATE nu al aanschaffen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2015, 13:12