iCulture Podcast visual

iCulture podcast #2: Nieuwe iPads, Mac mini en meer

Er is weer een nieuwe editie van de iCulture Podcast! In aflevering #2 praten Elger, Benjamin en Gonny je bij over de allernieuwste aankondigingen van het oktober-event 2018 met nieuwe Macs en iPads.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Op de iCulture-redactie doen we veel meer dan artikelen schrijven: we interviewen appmakers, testen producten, maken uitlegfilmpjes op YouTube en Instagram en we maken regelmatig een leuke Instagram Story over actuele gebeurtenissen. Om je een kijkje achter de schermen te geven is er de iCulture Podcast. Daarin bespreken we afwisselend de nieuwste ontwikkelingen, afgewisseld met boeiende interviews.

iCulture podcast

iCulture podcast #2

Heb je onze eerste podcast geluisterd? Daarin bespraken we de nieuwe iPhones die in september werden aangekondigd. Maar Apple is nog niet klaar: tijdens het oktober 2018-event beleefden we de terugkeer van de Mac mini en MacBook Air en natuurlijk ook de komst van nieuwe iPad Pro’s. In iCulture podcast #2 praten redacteuren @Elger, @BenjaminRK en @Gonny je bij over al deze aankondigingen. En voor de mensen die zich vorige keer zorgen maakten over de geluidskwaliteit: die is nu een stuk beter!

Click here to display content from anchor.fm

iCulture podcast #2, de shownotes

Dit zijn de onderwerpen die in iCulture podcast #2 ter sprake komen:

  • [0:00] Introductie
  • [0:45] De nieuwe MacBook Air 2018 is er! Benjamin vertelt je wat er nieuw is.
  • [4:45] De nieuwe Mac mini 2018 is aangekondigd. Wat er nieuw is vertelt Gonny je, zoals meer poorten dan ooit!
  • [9:45] De nieuwe iPad Pro 2018 is er in een nieuw 11-inch formaat en het al langer bestaande 12,9-inch formaat.
  • [18:45] Photoshop op de iPad, Elger wat hij er op de Adobe Max al over heeft ervaren.
  • [22:15] Onze iPhone XR review staat online en Benjamin en Gonny vertellen wat we ervan vinden na anderhalve week testen met alle 6 kleurtjes!

iCulture Podcast abonneren en beluisteren

Abonneer je op onze iCulture podcast in je favoriete tool of via de directe feed om geen enkele aflevering te missen en laat weten wat je ervan vindt!1 En ben je blij verrast over onze podcast, dan zouden we het natuurlijk leuk vinden als je een sympathieke beoordeling van 5 sterren in Apple’s Podcast-app, iTunes of andere podcast-apps zou willen achterlaten. Alvast bedankt!

Zo abonneer je op de iCulture podcast:

Op de desktop kun je ons bijvoorbeeld beluisteren via iTunes, PocketCasts of natuurlijk in dit artikel. Of je kunt handmatig de directe feed toevoegen aan je favoriete podcastdienst of -app.

1 Er is een andere podcast met de naam ‘iCulture’ van de getalenteerde Engelse DJ Richard Earnshaw (@iCulturemusic). Die podcast is het dus niet, maar is zeker ook een luistertip!

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.