YourTube 2.0 voor iOS 4 ondersteunt nu ook iPod-import (jailbreak)

YourTube 2.0 stelt je in staat om YouTube-filmpjes op je iPhone, iPod Touch of iPad te downloaden en deze vervolgens direct in de iPod-functie te integreren.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

YourTube 2.0 voor iOS 4YourTube is een applicatie die je in staat stelt om in de standaard YouTube-applicatie filmpjes te downloaden op je iPhone, iPod touch of iPad (en waarover we eerder al eens hebben geschreven). Dankzij YourTube hoef je je niet langer door Apple, Google of je provider voor te laten schrijven wanneer je een YouTube-filmpje op hoge (of juist lage) kwaliteit wilt bekijken. CocoaNuts heeft versie 2.0-1 van YourTube uitgebracht die naast iOS 4 ook het importeren van videos in de iPod-functie ondersteunt met behulp van Gremlin. Daarnaast is YourTube verder verbeterd wat betreft de stabiliteit, het gebruik van het geheugen en de downloadsnelheid.

De ontwikkelaars van CocoaNuts hebben alvast aangekondigd dat binnenkort ook Safari Download Manager en Attachment Saver gebruik zullen maken van de Gremlin-functionaliteit om media toe te voegen aan de iPod-functie zonder verdere tussenkomst van iTunes. Als je na 1 juli 2010 de eerdere versie van YourTube via de Cydia Store gekocht hebt, kun je gratis upgraden naar YourTube 2.0. Heb je eerder dan 1 juli 2010 YourTube gekocht, dan kun je voor $1 upgraden naar de laatste versie van YourTube. Voor de iPad is een specifieke versie genaamd YourTube HD gelanceerd.

YourTube is voor $5 (Β± €3,88) beschikbaar via de standaard aanwezige repo van ModMyi

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2010, 14:51
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ipod, jailbreak, youtube

YouTube

YouTube is het grootste online videoplatform met miljoenen video's waar iedereen zelf zijn eigen filmpjes kan uploaden. Lees hieronder de beste tips om alles uit YouTube te halen op je iPhone, iPad en Apple TV.

YouTube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.