YourTube HD voor de iPad ondersteunt nu ook iPod-import (jailbreak)

YourTube HD stelt je in staat om YouTube-filmpjes op je iPad te downloaden en deze vervolgens direct in de iPod-functie te integreren.

YourTube HDYourTube HD is een applicatie die je in staat stelt om in de standaard YouTube-applicatie filmpjes te downloaden naar je iPad. Dankzij YourTube hoef je je niet langer door Apple, Google of je provider voor te laten schrijven wanneer je een YouTube-filmpje op hoge (of juist lage) kwaliteit wilt bekijken. YourTube HD 1.2-1 ondersteunt het direct importeren van videos in de iPod-functie.


Doordat je de filmpjes maar één keer naar je iPad hoeft te downloaden om ze zo vaak als je wilt te kunnen bekijken, kun je met YourTube een flinke besparing op je datagebruik realiseren. YourTube HD is ten opzichte van een eerdere versie voor de iPhone verder verbeterd wat betreft de stabiliteit, het gebruik van het geheugen en de downloadsnelheid. De ontwikkelaars van CocoaNuts hebben alvast aangekondigd dat binnenkort ook Safari Download Manager en Attachment Saver gebruik zullen maken van de Gremlin-functionaliteit om media toe te voegen aan de iPod-functie zonder verdere tussenkomst van iTunes.

YourTube HD is voor $5 (± €3,88) beschikbaar via de repository van ModMyi

Meer informatie vind je ook in ons eerder gepubliceerde artikel over YourTube op iPhoneclub.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.