YetYet en Robotto maken van je iPad een gigantische Furby

De iPad-knuffels Robotto en YetYet van Totoya Creatures maken van je iPad een Furby-achtig stuk speelgoed. Omdat de knuffel om je iPad wordt gewikkeld wordt hij ook beschermd terwijl een kind er mee speelt.

YetYet TotoyaEr zijn inmiddels al aardig wat iPad-cases op de markt om de tablet tegen grijpgrage kinderhandjes te beschermen, maar de meeste zijn niets meer dan een dikke laag rubber om een mogelijke val te verzachten. De YetYet en Robotto van Totoya Creatures proberen je iPad te beschermen door er tegelijkertijd een nieuw speeltje van te maken: stop je de iPad met bijbehorende app in één van deze knuffels, dan verandert hij in een soort gigantische Furby. De menu-schermen in de app zijn alleen te openen via een speciale handeling, waardoor kinderen ongestoord op het scherm kunnen tappen om ermee te spelen.

Robotto TotoyaDe iPad-app voor de YetYet en Robotto laat je één van de gezichten kiezen, waarna je kleur en de ogen kunt aanpassen. Vervolgens laat je het scherm van je iPad aanstaan en rits je hem in de knuffel, waar zich twee kleine gaten voor het scherm in bevinden voor de ogen en het hart van het beestje. Hierdoor lijken de YetYet en Robotto op levende wezens, die met hun ogen knipperen en reageren op wat een kind ermee doet.

De YetYet en Robotto zullen vanaf begin februari beschikbaar zijn via Totoya Creatures’ website voor $79,90. Je kunt ze wel alvast via de website bestellen. Stuur je de knuffels naar Nederland, dan moet je rekenen op minstens 18 dollar aan verzendkosten.

Downloaden: Totoya Creatures (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2012, 14:20
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.