Rules Apple Watch

Puzzelgame Rules! gratis te downloaden in Apple Store-app

Het snelle geheugenspelletje Rules! heeft een Apple Watch-versie uitgebracht. Om dit te promoten geeft Apple de game gratis weg via haar Apple Store-app.
Joris Kersten - · Laatst bijgewerkt:

Rules Apple WatchDe snelle puzzelgame Rules! stelt je geheugen op de proef door elke ronde plaatjes weg te tikken in de juiste volgorde. De ontwikkelaars van The Coding Monkeys maakten de game oorspronkelijk voor iPhone en iPad, maar brachten ook een versie uit voor Apple Watch. Om de mini-hersenkraker te promoten heeft Apple de game nu gratis beschikbaar gesteld in de Apple Store-app.

Het is misschien wat verwarrend, maar om het geheugenspelletje te downloaden, open je dus niet de App Store, maar de Apple Store-app. Dit is dezelfde app die je ook kunt gebruiken om Apple-producten online te bestellen of een afspraak te maken bij een Apple Store. Door in de Uitgelicht-sectie naar beneden te scrollen, verschijnt een banner waar je Rules! door middel van een promotiecode gratis kunt downloaden. De actie is geldig tot 10 mei, waardoor de eerste gelukkigen met een Apple Watch de app nog zonder te betalen kunnen spelen.

rules-gratis-downloadenLees voor meer uitleg: Gratis iTunes-content downloaden via Apple Store-app

Zie je de aanbieding voor Rules! niet? Dan kunnen er een aantal dingen aan de hand zijn:

  • Je gebruikt een iPad. In de Apple Store-app op de iPad is de aanbieding niet te zien. Gebruik een iPhone om de app gratis te downloaden.
  • Je woont in België. In België is geen officiële Apple Store-app en dus is het ook niet mogelijk om de app te downloaden. Oplossing: neem een Nederlands iTunes-account erbij! Kost niets, levert regelmatig iets leuks op.
  • Je woont in de grensstreek. In dat geval kan het zijn dat een Duitse Apple Store dichterbij is, waardoor de app denkt dat je Duitser bent. Oplossing: ga naar Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen > Apple Store en schakel de locatievoorzieningen voor de Apple Store uit. Vervolgens ga je weer naar de Apple Store-app, kies een Nederlandse Apple Store (Amsterdam, Den Haag of Haarlem) en check opnieuw. Het is niet nodig om de Apple Store-app te verwijderen of je iDevice opnieuw op te starten.

Het geheugenspelletje Rules! is een van de eerste games die beschikbaar is voor de Apple Watch. De mini-variant laat je nog altijd in bepaalde volgordes zo snel mogelijk op vakjes tikken, waardoor je een dagelijkse workout voor je geheugen op je pols hebt. Door volgordes van eerdere rondes te onthouden, kun je meer levels uitspelen en worden zowel je brein als je reflexen getraind. Wil je meer weten over de puzzelgame? Vorig jaar schreven we een review over Rules!.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2015, 13:48
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, hersentraining

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.