Pakage: alternatief voor Cydia in ontwikkeling (jailbreak)

Ontwikkelaar Xuzz/chpwn is bezig met een nieuw alternatief voor Cydia genaamd Pakage of PakageApp. Pakage is net zoals Cydia gebaseerd op Debian APT en dpkg en zou volgens de ontwikkelaar sneller moeten zijn dan Cydia en Icy, zonder de compatibiliteitsproblemen van Icy en Rock Your Phone.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

iconOntwikkelaar Xuzz/chpwn is bezig met een nieuw alternatief voor Cydia genaamd Pakage of PakageApp. Pakage is net zoals Cydia gebaseerd op Debian APT en dpkg en zou volgens de ontwikkelaar sneller moeten zijn dan Cydia en Icy, zonder de compatibiliteitsproblemen van Icy en Rock Your Phone.

pakage-iphone-h350Er is nog niet veel bekend over Pakage, dat zich momenteel nog in het alpha-stadium bevindt. Via Twitter heeft de ontwikkelaar aangeven binnenkort over te gaan tot beta-testen, maar tot nu toe is daarvoor geen concrete datum bekend gemaakt.

Pakage maakt gebruik van twee functies uit de broncode van Icy. Als Saurik zijn medewerking aan het project verleend zal in de finale versie van Pakage ook de Cydia Store ondersteund worden.

Voor de laatste ontwikkelingen kun je de website of de Twitter-account van Pakage in de gaten houden. Vanzelfsprekend houden wij je ook van de verdere ontwikkeling van Pakage op de hoogte.
Pakage menu

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2009, 19:26
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.