Nieuwe roman Kronkjaar gratis op iPad te lezen

Kronkjaar van Bennie Roeters is een week voor officiële publicatie al online te lezen via Weblezen.nl. Het boek verschijnt op 17 mei, maar is vanaf 10 mei al online te lezen via je iPad en andere apparaten.

kronkjaarOp 17 mei verschijnt Kronkjaar, de nieuwe roman van Bennie Roeters. Maar vanaf 10 mei kun je het boek al een week lang gratis lezen via weblezen.nl, ook op de iPad. Bennie Roeters (1952) is scenarioschrijver en docent scenario aan de Filmacademie. Eerder schreef hij ‘Fins plot’ en ‘De verstopte stad’. Voor zijn roman ‘Gagarins engelen’ ontving Roeters de prijs voor het beste Groninger Boek 2010. De nieuwe roman ‘Kronkjaar’ is een grimmig komische, rauwe roman over vervreemding en de vraag in hoeverre we ooit onze eigen identiteit kunnen doorgronden. Op een dag hoort Kronkjaar gestommel in het appartement naast hem, waar een alleenstaande vrouw woont. Als zij hem vraagt om met haar mee op vakantie te gaan is dit het begin van een reeks gebeurtenissen die zijn leven op z’n kop zetten.

Het boek wordt uitgegeven door Ambo|Anthos, maar je kunt nu al beginnen te lezen via Weblezen. dit is een initiatief van ebook.nl, waarmee je de eerste hoofdstukken van boeken online kunt lezen. Voor het eerst is er ook een compleet boek te lezen, nog voordat het in de boekhandel verkrijgbaar is. Met weblezen.nl krijgen uitgeverijen en auteurs nieuwe mogelijkheden om potentiële lezers te bereiken en boeken te promoten. Het idee is wel wat vergelijkbaar met ‘Lees dit boek’, maar daarbij wordt gebruik gemaakt van een aparte app. Bij Weblezen kun je via de browser een boek lezen, wat overigens ook bij Yindo mogelijk is.

Meer info: Weblezen ‘Kronkjaar’

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2012, 18:36
Categorie Apps
Onderwerpen ebook, facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.