Mobiele versie van iTunes zou handig zijn

Via iTunes beheer je muziek, video's en andere multimedia op de iPod, iPhone en Apple TV. Maar het is vreemd dat je daarmee aan één computer bent gebonden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iTunesiTunes is al lang niet meer het programma waarmee je je muziekcollectie beheert. Je kunt er ook je Apple TV mee beheren, je video’s, podcasts, ringtones en zo meer. Nu de iTunes Wi-Fi Store live is gegaan zou het handig zijn als Apple een mobiele versie van iTunes uitbrengt.

Het idee komt van Tanner Godarzi van iPhoneMatters, die vindt dat je geen Mac og Windows-pc nodig zou moeten hebben om je iTunes-bibliotheek te beheren. Het is raar dat een mobiel apparaat zo strikt is gebonden aan één computer, tenzij je kunstgrepen zoals SwapTunes toepast. Ga maar na: als je vaak in het buitenland bent heb je geen vaste computer bij de hand, tenzij je steeds een notebook meesleept. Maar zelfs dan kun je je afvragen of de koppeling met één computer wel zo logisch is. Steeds meer kantoortaken verschuiven naar internet en zijn voortaan als online dienst te gebruiken; denk aan online tekstverwerkers en zelfs online besturingssystemen. De stap naar een online manier om je iTunes-bibliotheek te beheren zal voor Apple wat te groot zijn, maar een mobiele versie van iTunes moet haalbaar zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 16:54
Categorieën Diensten, Mac & macOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.