Kort nieuws: Payback, nieuwe SDK, MyCentrl

Drie korte nieuwtjes: de GTA-kloon Payback, nieuwe SDK 2.2.1 en een nieuw sociaal netwerk waarvan de iPhone-applicatie maar liefst €799 kost.

PaybackDe GTA-kloon Payback is vanaf nu in de App Store verkrijgbaar. Met 11 steden en diverse auto’s en wapens staat Payback garant voor een behoorlijk lange speelduur. Het wachten is nu nog op het origineel (GTA) en het eveneens aangekondigde Car Jack Streets. Payback kost €5,49 in de App Store.

Vlak na het uitbrengen van nieuwe iPhone-firmware heeft Apple ook een nieuwe SDK uitgebracht. Versie 2.2.1 van de iPhone SDK lijkt echter nog minder nieuws te brengen dan de nieuwe versie. Er is in ieder geval geen nieuwe API aanwezig in de 1,75GB grote download. Ontwikkelaars hebben SDK 2.2.1 nodig om applicaties te ontwikkelen die op firmware 2.2.1 moeten werken. In november kwam er voor het laatst een SDK uit, gelijktijdig met firmware 2.2.

MycentrlMyCentrl is een nieuwe sociale netwerkapplicatie, een virtuele wereld waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten, favoriete locaties kunt uitwisselen en in contact kunt blijven met je vrienden. Een account aanmaken is niet nodig, €800 op je bankrekening hebben is wel aan te raden. MyCentrl is compatibel met Facebook, MySpace en andere sociale netwerken. Maar na het debacle van I Am Rich houden we die €799,99 toch liever in eigen zak.

Via: Ars Technica (SDK) en iPhoneticker (Payback)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2009, 11:43
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.