Hackers – Apple: 2-1 – iPhoneSIMfree publiceert unlock voor 1.1.1 iPhones

De stand is Hackers 2 - Apple 1. iPhoneSIMfree heeft zojuist bekendgemaakt dat zij wederom een unlockoplossing klaar hebben voor iPhones met de nieuwe firmwareversie 1.1.1. Het maakt hierbij niet uit of deze wel of niet eerder gebricked zijn, aangezien zij deze iPhones weer kunnen herstellen.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneSIMfreeHet is iPhoneSIMfree weer gelukt: ze zijn de eersten die een volledige (maar betaalde) unlock voor iPhones met firmwareversie 1.1.1 aanbieden. De unlock is geschikt voor alle iPhones, dus ook degenen die eerder gebrickt waren door de iUnlock/Unlock.app/AnySIM-hack van het iPhone Dev Team. De unlock is deels te danken aan het harde werk van het iPhone Dev Team, die ze dan ook netjes bedanken voor de moeite, maar het is natuurlijk zuur dat iPhoneSIMfree met hun betaalde oplossing de “open-source” hackers weer te snel af zijn.

Het stappenplan voor de unlockprocedure is redelijk eenvouding:

  1. Volg het stappenplan van het iPhone Dev Team om je iPhone terug naar 1.0.2 brengen. Als je al eerder per ongeluk had geupgrade naar 1.1.1 zal je baseband-modemfirmware nog steeds het nieuwe versienummer 04.01.13G aangeven.
  2. Registreer je echte IMEI-nummer (te vinden achterop je iPhone) op de servers van iPhoneSIMfree via een van de goedgekeurde resellers.
  3. Zet je iPhone uit en verwijder je simkaart.
  4. Zet je iPhone weer aan met nog steeds de verwijderde simkaart en installeer SimFree.app 1.6 (via Apptap Installer of een andere methode)
  5. Volg dit stappenplan om de SimFree.app te starten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:05
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.