iPhoneclub haalt mijlpaal van 10.000 Twitter-volgers

iPhoneclub organiseerde een wedstrijdje: wie het best kon voorspellen wanneer onze 10.000e Twitter-volger zich zou melden, kon voor €30 aan iTunes-tegoed winnen. De winnaar is @webmolecule uit België.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphoneclub twitterEergisteren (woensdag 11 maart) schreven we een wedstrijd(je) uit op Twitter: degene die het tijdstip van onze 10.000e Twitter-volger zou raden, kon daarmee voor €30 aan iTunes-tegoed winnen. De mijlpaal is inmiddels bereikt en de winnaar is ook bekend: de Belgische twitteraar @webmolecule zat er het dichtst bij en wint de iTunes-kadobonnen. De 10.000e volger was trouwens @Zaanradio, die ons account @iPhoneclub op 11 maart 2010 om 23:55 uur ging volgen.


Meepraten kan natuurlijk het beste via Twitter: @iPhoneclub
Inmiddels staat de teller alweer op 10.002…
Onze andere website-accounts @PlanetAndroid en @iPadNL lopen met respectievelijk 1499 en 1066 volgers een stuk minder hard, maar die websites trekken dan ook aanmerkelijk minder bezoekers.

De Twitter-accounts @iPhoneclub en @iPadNL zijn inmiddels uitgefaseerd en overgaan in @iCulture. We lezen via dat account graag je replies!

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.