iPhoneclub genomineerd voor Dutch Small Business Blog Award

iPhoneclub is één van de vier genomineerden voor de Dutch Small Business Blog Award, een prijs voor ondernemende bloggers. De prijs wordt op 11 juni uitgereikt tijdens het Social Media Event.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

social media eventiPhoneclub is door de jury van het Social Media Event genomineerd voor de Dutch Small Business Blog Award. De prijs is weggelegd voor (kleine) ondernemers die een eigen blog beheren en actief zijn in sociale media-netwerken. Omdat iPhoneclub in korte tijd explosief is gegroeid maar in feite gerund wordt door twee mensen, vond de jury dat we in het lijstje van succesvolle ondernemende bloggers pasten. Er zijn 4 blogs genomineerd.

Andere genomineerden zijn Brigitte van Tuijl (bureau voor loopbaanadvies), Mariko Naber (kleding/design) en Tanja de Bie (webdesignbureau). Het verschil met de andere genomineerden is dat zij hun blog vooral gebruiken om hun bedrijf te promoten en extra opdrachten binnen te halen, terwijl wij sinds de oprichting van iPhoneclub vooral bezig zijn geweest om externe opdrachten af te bouwen. Wie de beste ondernemende blogger is, mag je zelf bepalen door vóór 18:00 uur je stem uit te brengen.

Om te stemmen ga je naar de pagina van de genomineerde en klik je op het groene pijltje:

Dutch Small Business Blog Award

Het is misschien wat verwarrend dat je op losse pagina’s moet stemmen, maar de stempagina voor iPhoneclub vind je hier.

Naast de prijs voor bloggende ondernemers is er een aparte prijs voor individuele personen die zich op internet manifesteren met een blog, de Dutch Social Media Star Award. Hiervoor zijn Ronald van den Hoff, Henk-Jan Winkeldermaat, Anna Maria Mantel-Giannattasio en Petra de Boevere genomineerd. Eigenlijk lopen de categorieën door elkaar heen, want alle personen die als individu zijn genomineerd hebben ook een eigen bedrijf en gebruiken hun blog regelmatig om hun deskundigheid voor het voetlicht te brengen.

Twee categorieën zijn er dus:

Dutch Small Business Blog Award

Dutch Social Media Star Award

Je kunt tot vandaag, donderdag 11 juni 2009 18:00 uur stemmen op jouw favoriete blog en persoon.

De stemmen van het publiek tellen voor 50% mee in het eindoordeel. De overige 50% wordt bepaald door een jury. Bij een gelijke uitslag geeft het publiek de doorslag. De prijzen zullen vanavond vanaf 18:00 uur in Utrecht worden uitgereikt tijdens de borrel van het Social Media Event.

Meer informatie: Social Media Event

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2009, 12:06
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.