Reacties voor: iPhone wint Telecom Award als beste multimediatelefoon

T-Mobile heeft gisteren twee belangrijke Telecom Awards in ontvangst mogen nemen. De iPhone 3G is winnaar geworden in de categorie 'Best Mobile of the Year' en de T-Mobile-winkels hebben de Golden Graham gewonnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. hmm ik vind dat de iphone ook wel de prijzen voor beste design, beste muziek telefoon, en als firmware 3.0 uit is ookbeste “over all” telefoon. maarja das mijn mening 🙂

  2. Die mening deel ik 🙂

  3. Ik ook

  4. @Nigel: ook volledig mee eens natuurlijk, maar daarom zitten wij op iPhoneclub.nl 😀
    hoe kan de HTC Touch Diamond nou een mooier design hebben dan een iPhone…

  5. lekkere betrouwbare awards, bijna elke fabrikant & telecomprovider gaat wel met een prijs naar huis, iedereen tevreden houden. Onlangs met de nieuwe muziekNokia gespeeld. Omslachtig en slecht touchscreen werkende telefoon, de ipod op de iphone werkt 100x beter en mooier dan de Nokia, belachelijk dat de Nokia de prijs in de wacht sleept, echt gedaan om Nokia ook een prijs te geven, anders winnen ze niks meer !

  6. Wat zegt mij nu dit soort prijzen. Niets dus!

    Al geven ze mijn IPhone een 0 of een 10. maakt mij echt niets uit. Ik heb een gsm die doet wat hij moet doen thats it.

    Echt dit soort Award’s gaat nergens over.

  7. @Zweitse:

    De award heeft ook geen betrekking op jou… En het is toch leuk dat de iPhone in de prijzen valt? Wordt de kwaliteit elders ook nog erkend 🙂

  8. Absoluut. Alleen SMS Delivery Reports die ontbreekt. Jammer genoeg.

  9. Tja, ik speel hier op het werk wel eens met de Samsung Omnia van een collega, maar daar wordt ik toch niet vrolijk van hoor…
    Het mag dan wel de overall winnaar zijn, maar dat gedoe met de stylus (die er los bij zit en waarvan je zelf maar moet bedenken waar je ‘m laten wil, er is geen plekje voor op/aan/in het toestel) en het onhandige browsen maken heem in mijn optiek toch echt veel minder dan een iPhone.
    Maar goed, hij heeft al wel navigatie, copy/paste etc., dus dat spreekt dan weer in z’n voordeel natuurlijk.
    Maar ja, een telefoon kan nog zoveel functies hebben, als je ze in de praktijk niet gebruikt omdat ze te omslachtig/ingewikkeld/irritant zijn om te gebruiken…

  10. T-Mobile de beste telecom retailer….op welke planeet dan?

  11. Ik was eerst blij met windows mobile.. Totdat ik even met de iPhone had gespeeld. Ik snap niet dat die andere toestellen prijzen winnen, echt niet. Zelfs mijn zusje van 5 snapt mijn hele telefoon. Kan zelfs zelf leuke muziek op zetten (kan amper lezen, maar met cover flow komt ze een heel eind)… Voor mij is er maar een telefoon die met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt 🙂 En straks met 3.0 is er voor mij niks negatiefs meer aan te merken, op de accu na dan.

  12. iphone is gewoon de gekste die er is, vraag ieder en ze zulle het zeggen behalve als ze jaloers zijn dan..

  13. Origineel geplaatst door stephan
    iphone is gewoon de gekste die er is, vraag ieder en ze zulle het zeggen behalve als ze jaloers zijn dan..

    Zei laatst een maatje tegen me dat hij iets beter heeft gevonden dan de iPhone….
    Vrienden met een iPhone, zij zijn er zo trots op dat ze constant allemaal feitjes voor je opzoeken en de route voor je plannen als je verdwaald bent, zonder dat je er iets voor hoeft te doen!

  14. ik werk zelf in een multimedia zaak, en van al de toestellen die ik heb getest blijft de iphone qua touchscreen de beste en de aangenaamste in gebruik, maar voldoet niet voor mensen die veel office applicaties gebruiken, ik verkoop zelf windows platform maar thuis is alles apple, naar de toekomst kan de iphone nog veel meer,…

  15. @sredlums: Wat d8 je van die Blackberry’s… Zien er niet uit, plasticfantastic, en om over dat onhandige wielding aan de zijkant maar te zwijgen. of over ut batterijgebruik… 🙁

    Nee, dan de iPhone, Love it!

  16. Ik kan me vaag hiervan iets herinneren dat ik voor deze awards gestemd heb. alleen was met het stemmen van iedere categorie had je maar de mogelijkheid tussen ongeveer 8 verschillende toestellen te kunnen kiezen. En ik geloof dat de Iphone er ook maar bij 1 of 2 categorieen erbij stond.

    dus dit stelt allemaal niet zo veel voor

  17. Een BB is voor zakelijk gebruik. Een BB heeft daarentegen wel een toetsenbord, en kan via BlueTooth HID een extern toetsenbord laten aansturen.

    Wat betreft die Nokia 5800 Expressmusic. Die kost ook maar 200 EUR oid. Is geen vergelijking, en ook een andere doelgroep.

  18. Allemaal zeuren over iPhones dat die niet alle catogorieën heeft gewonnen. Maar ik denk dat ze ook de prijs meetellen, aangezien ook mensen mochten stemmen (neem ik aan van Different) hebben vast meer mensen een Samsung Omnia dan een iPhone.

  19. ‘aangezien ook mensen mochten stemmen’
    Hebben er dan ook dieren gestemd?

    Origineel geplaatst door Milo
    Allemaal zeuren over iPhones dat die niet alle catogorieën heeft gewonnen. Maar ik denk dat ze ook de prijs meetellen, aangezien ook mensen mochten stemmen (neem ik aan van Different) hebben vast meer mensen een Samsung Omnia dan een iPhone.

  20. ‘aangezien ook mensen mochten stemmen’
    Hebben er dan ook dieren gestemd?

    Origineel geplaatst door Milo
    Allemaal zeuren over iPhones dat die niet alle catogorieën heeft gewonnen. Maar ik denk dat ze ook de prijs meetellen, aangezien ook mensen mochten stemmen (neem ik aan van Different) hebben vast meer mensen een Samsung Omnia dan een iPhone.

  21. Wat mij betreft hadden alle awards naar de iphone mogen gaan. Zelfs de award voor basic phone. Bellen en smsen gaat met de Iphone veel eenvoudiger dan alle basictelefoons bij elkaar. Daarnaast moet je natuurlijk wel mensen met smaak laten oordelen over het design. Als dit was gebeurd dan was de Iphone hier ook de winnaar geweest. Hier is geen discussie over mogelijk. Laat de mensen met een omnia een dagje met de Iphone spelen en Samsung valt gegarandeerd niet meer in de prijzen. Hier is ook geen discussie over mogelijk.

    De Iphone ->
    Minpunten: Camera (geldt overigens niet voor mij)
    Pluspunten: Kan men uren over doorgaan

    Alle andere mobielen telefoons ->
    Minpunten: Teveel om op te noemen.
    Pluspunten: Die zijn er niet.

  22. Als iedereen de mogelijkheden en gebruiksgemakken van (the one and only) iPhone zou ervaren weet ik zeker dat de rest geen kans meer heeft. HTC design prijs  pffff lelijk ding. Denk dat er idd wat vriendjes politiek mee speeld. Omnia beste smartphone snap ik helemaal niets van en dat LG een prijs wint1ste prijs ProAssist zeker 

  23. OMG als er een organisatie niet klantvriendelijk is, dan is het Tmob wel. Zijn maar mijn persoonlijke ervaringen, maar die zijn niet best!!
    Onbeschoft, niet klantvriendelijk dat winkelpersoneel.. mijn tip voor ze.. als je je werk niet leuk vind, moet je wat anders gaan zoeken..

    DE KOUDE DOUCHE van mij voor ..TMOB 😉

  24. Toch grappig dat alleen Samsung in 2 categorieen wint (http://www.telegraaf.nl/digitaal/3570480/__Samsung_grote_winnaar_Telecom_Awards__.html?p=10,1)
    Het feit dat de iPhone dat niet is, komt volgens mij puur doordat er dit keer door onafhankelijke mensen naar gekeken word en niet door iPhone haters of iPhoneknuffelaars. Zulke mensen, de haters en de lovers, kunnen (ook al zeggen ze van wel) geen objectief oordeel geven. Zie deze site alleen al.
    Feit blijft dat er geen 1 ultieme telefoon bestaat, puur omdat mensen zoveel verschillende wensen hebben. Vraag simpelweg waarom iemand een bepaald toestel heeft, je kan zat alternatieven noemen. Zoveel mensen, zoveel wensen, maar ook zoveel hype’s. Apple is / was een hype, Nokia is / was een hype bij nieuwe modellen, net als Samsung, LG ga zo maar door.

  25. @utreg city

    Je hebt in de afgelopen 3 jaar dus geen blackberry in je handen gehad. Dat wieltje aan de zijkant (nu de scroll ball) is al geruime tijd weg. De accu is nog steeds 4 dagen iPhone eat your heart out. En ook hier weer apelen met peren (of bessen) vergelijken…

  26. @Johan:

    Hele verhaal: Onzin

  27. @ijee: Lekker inhoudelijk…

    Geen enkele smartphone is bijvoorbeeld lek gebleken. Toch hoorde ik hier alleen maar over iPhone die niet te hacken was. Lijkt me overigens gezien jailbreak onjuist, maar OK… 🙂

  28. Omnia ???? beste telefoon :s veel mensen hebben ook geen smaak of hebben gewoon iPhone nog nooit in handen gehad, hahaahah

  29. waha ik wou al zeggen! Omnia beste overall en beste smartphone, laat me niet lachen je moet eerst 3 keer drukken, dan nog 10 seconden wachten voordat hij je smsjes opent.

    misschien voor de volgende award handig om eerst alle telefoons te testen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.