iPhone omlaag naar 399 dollar

iPhone krijgt prijsverlaging naar $399

Apple heeft aangekondigd dat er een flinke prijsverlaging komt voor de 8GB iPhone. De prijs gaat omlaag van $599 naar $399. Ook werd bekend dat Apple stopt met de 4GB-versie van de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone omlaag naar 399 dollarApple heeft aangekondigd dat er een flinke prijsverlaging komt voor de 8GB iPhone. De prijs gaat omlaag van $599 naar $399. Ook werd bekend dat Apple stopt met de 4GB-versie van de iPhone. Vanaf nu is alleen de 8GB-versie verkrijgbaar.

De 4GB iPhone was aanvankelijk voor $499 te koop. Om van de resterende voorraden af te komen, gaat de prijs omlaag naar $299.

Op een persbijeenkomst in San Francisco kondigde Steve Jobs aan dat hij de iPhone toegankelijk wil maken voor een groter publiek en dat hij de markt nog agressiever gaat benaderen.

Het is opmerkelijk dat nog maar 2 maanden na de lancering van de iPhone al zo’n grote prijsverlaging wordt doorgevoerd. Mensen die voor 800 euro (en soms zelfs voor nog hogere bedragen) een iPhone hebben gekocht via eBay zullen nu behoorlijk zuur zijn: ze hadden de iPhone veel goedkoper kunnen bemachtigen en sommigen hadden misschien net zo lief de iPod Touch willen hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2015, 11:57
Categorie Providers
Onderwerp iPhone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.