iPhone is grootste productlancering in geschiedenis

Stan Sigman van AT&T heeft last van een reality distortion field. Hij noemt de iPhone nu al de grootste lancering in de geschiedenis van de electronica.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

cingularHet lijkt erop dat Steve Jobs niet de enige is met een reality distortion field. Ook Stan Sigman van AT&T kan er wat van. Hij beschreef de iPhone als “de grootste lancering van een commercieel product in de geschiedenis van de electronica”. Dat kan wel zijn, maar dan is hij blijkbaar de lancering van de Apple II, de Macintosh, eerste iMac, de PC, de walkman en de magnetron vergeten?

AT&T CEO Stan Sigman deed zijn uitspraken op de afstudeerceremonie in Texas, waar hij eerder al de president van de universiteit op een iPhone trakteerde. In de schaamteloze reclamespot richting de studenten roept Sigman, de man die zijn speeches altijd van een papiertje opleest:

“This is you. AT&T and Apple will release the iPhone. Since we announced this product earlier this year, over a million people have written in to express interest in being first to get one.”

Vervolgens zwaait president Patrick O’Brien met de iPhone en vervolgt Sigman:

“I want you to be the first to see actual iPhone,” AT&T’s boss continued. “You don’t have to remember another word I say. If someone asks you about graduation, your graduation, you can say that you got to see the iPhone.”

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:51
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.