iPhone Dev Central: videotutorials voor ontwikkelaars

iPhone Development Central heeft meer dan 600 minuten aan videotutorials voor beginnende en gevorderde ontwikkelaars die iets voor de iPhone willen programmeren.

iPhone Development CentralWe hebben laatst aandacht besteed aan de online training op Mac Developer Tips, maar er is nog een andere website waar je kunt leren programmeren voor de iPhone. Op iPhone Development Central vind je 600 minuten aan videotutorials voor iPhone-ontwikkelaars. Je hebt nog twee weken de tijd om iets voor de App Store te maken.


Op iPhone Development Central zijn de tutorials onderverdeeld in Beginner, Intermediate en Advanced. Het begint ‘simpel’ met informatie over Objective-C en de Interface Builder. Heb je al wat meer kennis van Objective-C, Cocoa of Xcode, dan kun je verder gaan met de Intermediate tutorials. Wie alles heeft doorgewerkt kan de Advanced tutorials gaan doen. Vind je jezelf daarmee nog niet voldoende uitgedaagd, dan kun je bij iPhone Dev Central ook een verzoek voor een specifiek onderwerp indienen. De website biedt alle tutorials in Flash-formaat aan, dus helaas niet op de iPhone te bekijken.

Meer info: iPhone Development Central

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2008, 10:37
Categorie Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.