InfiniBoard: verticaal scrollen op je springboard (jailbreak)

InfiniBoard is een nieuwe applicatie van @chpwn, waarmee je verticaal over je springboard kunt scrollen. InfiniBoard komt binnenkort in Cydia beschikbaar voor $1,99 en ondersteunt nog geen OverBoard.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

infiniboardInfiniBoard is een nieuwe applicatie van @chpwn, die we al kennen van ProSwitcher (een applicatie waarmee je kunt multitasken) en InfiniDock (een applicatie om zijwaarts in de dock te scrollen). Met InfiniBoard komt er een mogelijkheid om verticaal door je springboard te bladeren. Je hoeft niet meer naar zijwaartse pagina’s te bladeren, maar kunt alle favoriete apps op het eerste scherm kwijt. InfiniBoard is later vandaag beschikbaar in Cydia (repo: BigBoss) voor $1,99 (en dus in tegenstelling tot wat we eerder schreven nog niet). Op dit moment wordt OverBoard nog niet ondersteund, zodat de iconen niet zullen verschijnen. Maar er is binnen een paar dagen een update gepland, waarbij dat is opgelost. Bij Infiniboard kun je trouwens ook nog zijwaarts scrollen: op bijgaande afbeelding zijn drie homescreens te zien.


Onderstaand filmpje laat eerst de beperkingen van het huidige homescreens zien daarna hoe dat er bij InfiniBoard aan toegaat: je sleept icoontjes steeds via de dock naar een ander scherm, dat gaandeweg steeds langer wordt. Gewoon van het ene naar het andere scherm slepen kan trouwens ook.

De app is nu wel beschikbaar in Cydia, via de BigBoss-repo.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 maart 2010 om 15:54
Categorie
Jailbreak
33 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.