iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 12 oktober 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 12 oktober 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag lees je op iCulture dat je iPhone laten recyclen door Apple helemaal niet zo goed is voor het milieu en waarom er maar liefst 50 gokapps uit de Nederlandse App Store zijn verdwenen. Verder hebben we flink wat uitleg over tabbladen in macOS Sierra en gebruik van het Universele klembord in de nieuwste versies van iOS en macOS. Heb je geen Mac, dan kun je aan de slag met onze tips over e-mail filteren of gaan checken of je iTunes Match nog wel nodig hebt. Je leest er alles over in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • De veilige chatapp Signal laat berichten verdwijnen, maar de insteek is vooral dat het lekker opruimt.
  • Papieren krantje in het vliegtuig? Binnenkort waarschijnlijk niet meer, want de KLM Media-app is een digitale vervanger.

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - ABN Amro heeft de Grip-app opengesteld voor alle klanten. Voorheen draaide er een beperkte test.
  • TuneIn Radio: Music & Sports (€9,99 + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Het is nu weer mogelijk om CarPlay in iOS 10 te gebruiken.
  • Asphalt 8: Airborne (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac/TV, iOS 12.0+) - Multiplager-seizoenen en -competities. Bovendien kun je je gameprestaties vastleggen met ReplayKit.
  • Google Translate (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Verbeteringen in de handschrift-invoer.
  • Encrypt.me (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Cloak geeft het startschot voor allerlei slimme functies om problemen met netwerken op te sporen..

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.