watchOS 3.1 beta 3 verschenen voor ontwikkelaars, bevat alleen bugfixes

Apple heeft watchOS 3.1 beta 3 uitgebracht voor ontwikkelaars. Deze bevat vooral bugfixes, al is nog steeds niet bekendgemaakt welke fouten er zijn opgelost.

Apple heeft vanavond de derde beta van watchOS 3.1 met buildnummer 14S471 uitgebracht. Deze bevat naar verwachting alleen bugfixes en is alleen te downloaden voor geregistreerde ontwikkelaars. Een publieke beta is er nog niet voor verschenen.


Dock gebruiken op de Apple Watch.

Beta 3 van watchOS 3.1 met bugfixes

watchOS 3.1 zorgt alleen voor wat bugfixes, maar Apple heeft nog niet bekendgemaakt welke bugs en problemen nu precies zijn verholpen. In watchOS 3 werd de nieuwe Dock toegevoegd, waardoor je je favoriete apps een stuk sneller kunt openen en ook sneller de juiste gegevens bij de hand hebt. Daarnaast is er nog een nieuwe Ademhaling-app en werden er nieuwe wijzerplaten en complicaties toegevoegd. Wellicht zitten hier nog kleine foutjes in, die Apple met deze toekomstige update wil verhelpen.

De derde beta van watchOS 3.1 is alleen beschikbaar voor ontwikkelaars. Behoor je niet tot deze groep, dan zul je nog even geduld moeten hebben. Deze bugfix-update wordt ergens de komende weken verwacht voor iedereen met een Apple Watch met watchOS 3.

Bekijk ook

watchOS: het complete overzicht

Alles over watchOS, de software waarop de Apple Watch draait. Op welke Apple Watch is watchOS beschikbaar, welke versies zijn er en wat zijn de releasedata? In dit artikel praten we je bij over alles wat je wil weten over watchOS.

watchOS

watchOS is het besturingssysteem van de Apple Watch. watchOS heeft talloze functies, zoals wijzerplaten, apps, bediening van sensoren en nog veel meer. Ontdek in dit overzicht de nieuwste functies en tips, zodat je meer uit je Apple Watch haalt!

watchOS

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.