iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 4 juni 2014

Vandaag op iCulture: we bespreken nog meer vernieuwingen in iOS 8, doken in de wereld van apps die Facebook gebruiken, kijken naar de toekomst van WhatsApp en nog veel meer.

Facebook permissies headerOok vandaag hebben we ons weer verdiept in alle vernieuwingen die ons in iOS 8 te wachten staan. Je vindt ze in onze speciale serie iOS 8 uitgelicht. Verder geeft Facebook je meer controle over de gegevens die je met apps deelt, heeft WhatsApp verschillende nieuwe functies gepland en wordt het Nederlandse WappZapp.TV veelzijdiger met een volgfunctie voor je favoriete videokanalen. Maar dat was natuurlijk niet alles. Lees snel verder voor ons volledige overzicht.

iOS 8 uitgelicht

Nieuws

Apps

Onze rubrieken

  • In iCulture Deals hebben we vandaag een jukebox voor je iPhone of iPad en natuurlijk veel appkoopjes.
  • In iCulture Speelt: waar komt de plotselinge populariteit van The Test: Fun for Friends vandaan?

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Unread beste RSS app op iPhone

  • In de prachtige RSS-nieuwsapp Unread (€4,49, afgebeeld) scroll je nu veel sneller door de nieuwsberichten heen, zeker op oudere iPhones. Je kan een map nu lang indrukken om de berichten erin te lezen in een gezamenlijke lijst of per website, en met een schudbeweging wis je gelezen items uit de lijst. Je kan nu ook beginnen bij het oudste bericht door onderin beeld te tikken en er is een geheim kleurenthema dat caramel is gedoopt. Wie vindt hem? (Oh ja, ook leuk: een iPad-versie moet 9 juni uitkomen!

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.