iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 23 april 2014

De Nederlandse muziekapp 22tracks wordt gratis en krijgt een strakker uiterlijk en het Nederlandse magazineplatform Prss voor de iPad stopt.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6s iPhone 6c concept 6Goed en slecht Nederlands nieuws wat betreft de iPhone en iPad vandaag. Het Nederlandse platform Prss, waarmee je magazines kon maken voor de iPad, stopt binnenkort. Maar 22tracks kijkt omhoog. De populaire muziekapp is toe aan een vernieuwde app die gratis te downloaden zal zijn. Wij bekijken hem exclusief. Verder onder andere: een aluminium iPhone 6s-concept, nieuwe iPhone 5s-commercial, Siri in de volgende Apple TV en nog veel meer.

Nieuws

Apps

 • We omschrijven niet vaak een app met het woord sexy. Het kwam wel naar voren bij onze exclusieve preview van de nieuwe 22tracks-app.
 • Cloudopslagdienst IDrive probeert je voor zich te winnen met goede beveiligingsopties en 50GB opslagruimte voor 89 cent per jaar.
 • Viber heeft een iOS 7-uiterlijk gekregen.
 • Het ene bestandstype omzetten in het andere? Het kan met de gratis app CloudConvert.
 • Wat hebben Dropbox, Flickr en nu ook LinkedIn met elkaar gemeen? Meer, meer en nog meer nadruk op foto’s.
 • Ken je Timehop, de app die je geschiedenis op sociale media van jaren daarvoor laat zien? Die app is nu een sociaal netwerk voor herinneringen geworden.
 • De Sport App Awards 2014 zijn van start.

Rubrieken

 • In de iCulture speelt een opzwepende update van het uitdagende Duet Game, een kaartspel over de Tweede Wereldoorlog en Candy Crush-variant Charm King.
 • En de fijnste aanbiedingen van de dag met betrekking tot iPhone, iPad, Mac en accessoires vind je natuurlijk in de iCulture Deals.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
BKSHLF iPhone boeken bijhouden

 • Nu eens echt bijhouden welke boeken je hebt gelezen, je nog wilt lezen en waar je mee bezig bent? BKSHLF (gratis, afgebeeld) is de klinkerloze naam voor bookshelf, een applicatie waarmee je boeken kan zoeken en vinden en die in je virtuele boekenkast kan zetten. Zo stel je een takenlijst samen van boeken die je nog wil lezen, zet je de boeken op rij die je nu leest en sorteer je reeds gelezen werk. Leuk is dat de applicatie synchroniseert met Goodreads.
 • Het even populaire spelletje Skyline Skaters (gratis) is alweer verdwenen uit de hitlijst meest gedownloadde iOS-apps, maar kreeg wel een eerste update. Die introduceert het personage Kuro, een ninja. Die heeft een schild tegen aanvallen. Ook Pepe is nieuw; een skater met een 50 procent kans om een muntjesmagneet te activeren. Je kan alle voortgang nu delen op Twitter (maar liever niet) en kan twee nieuwe skateboarden kopen.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2014, 23:18
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.