iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 14 maart 2014

In deze iCulture Vandaag onder andere verhalen intern delen in Flipboard, een update voor De Mindfulness App en Quote Netherlands op iPad.

WhatsApp bellen Zo vlak voor het weekend kregen we weer enkele nieuwe details over iOS 8. Apple zou het Berichtencentrum willen versimpelen en werken aan betere samenwerking tussen apps. En we wierpen een eerste blik op de nieuwe belfunctie van WhatsApp. We stellen je verder de vraag: wat vind jij van iOS 7.1? Ten slotte ook nog, in Meer Vandaag: De Mindfulness app, Quote Netherlands en Flipboard.

iCulture

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • iCulture Deals is vandaag tot de nok toe gevuld met leuke koopjes.
  • In iCulture speelt uitgebreid aandacht voor Lost Light, Dudesky, Finder’s Keep en de nieuwe Family Guy-game.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
ICV De Mindfulness App iPhone

  • Wie graag mediteert en tot rust komt met behulp van de iPhone, komt al snel bij De Mindfulness App (€1,79, afgebeeld) op de iPhone terecht. En die ziet er met ingang van een nieuwe update nog wat rustgevender uit. De applicatie heeft een opgefrist design met blauw als hoofdkleur, en biedt ook een arsenaal aan allerlei trainingen die je voor 89 cent per stuk kan kopen in de app. Als laatst zijn er pushberichten aan toegevoegd, hét aspect van je iPhone waar je maar onrustig door blijft. Slimme motivator?
  • Populaire nieuwsapp Flipboard (gratis) laat je voortaan intern artikelen delen met andere gebruikers van de applicatie. Je deelt je favoriete berichten en eigen boeken dus niet alleen op Twitter of Facebook, maar ook in de app. Ontvangers krijgen een melding ín de app, een pushbericht buiten de app en een e-mail. Wel wat gortig.
  • De Nederlandse editie van Quote Netherlands (gratis) heeft een eigen app uitgebracht op de iPhone en iPad, waarin je na een abonnement afgesloten te hebben het blad kan lezen. Dat lijkt aardig nieuws dat groter is dan deze rubriek, maar hierbij een waarschuwing: de andere bladen van uitgever Hearst Magazines (ELLE, Esquire en Men’s Health) werken allen niet goed. Hebben last van vastlopers en andere fouten. Je bent gewaarschuwd.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 maart 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.