iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 11 april 2014

Vandaag op iPhoneclub en iPadclub: een goede app voor muziek op feestjes, Age of Empires komt eraan en reclametracking wordt moeilijker.

roodVandaag op iPhoneclub en iPadclub: WordPerfect bestaat nog steeds en leeft voort op de iPad. Al kun je meer spreken van een viewer dan van een losstaande app. Verder bogen we ons over leuke apps zoals Jam, Morning en Ziner, we vertelden hoe jonge ontwikkelaars gratis kaartjes voor WWDC 2014 kunnen krijgen en welke apps de afgelopen week het meest populair waren.

Nieuws

Apps

Rubrieken

  • In iCulture speelt een verse Game van de Week en kennismaking met een onmogelijke tennisgame.
  • In iCulture Deals een setje sportoordoppen en een compact iPhone-hoesje. O, en natuurlijk ook nog veel afgeprijsde apps en games.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Forza Football iPad iPhone

  • Van het app-icoon worden we niet heel vrolijk, maar Album Ally (gratis) is een Nederlandse iPhone-app die van toegevoegde waarde kan zijn op je standaard muziekapp. Je kan de albums op je iPhone sorteren op jaartal en populariteit en hebt de mogelijkheid om een willekeurig album af te spelen. Ook handig is dat de app iCloud-albums die niet op je telefoon staan, automatisch verbergt.
  • Weer een voetbalapp die van naam verandert. De geliefde voetbalstanden-app Live Score Addicts heet voortaan Forza Football (gratis, afgebeeld). Die naamswijziging kwam voort uit een stemming van gebruikers en precies dat staat ook centraal in de vernieuwde app. Het gaat om gebruikersinput. Zo mag je voortaan je licht laten schijnen over je vertrouwen in de voorzitter, coach en het elftal van je favoriete club.
  • Het voortreffelijke sociale netwerk voor wijnkenners, Vivino Wine Scanner (gratis), maakt reageren op wijnen van vrienden eenvoudiger.
  • De officiële Fox Sports NL (gratis) app voor iPhone en iPad heeft nu aparte pagina’s voor tennistoernooien. Ook tref je in de app meer Sidekick-statistieken: de input die kijkers tijdens sportwedstrijden geven.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 april 2014, 22:04
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.