iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 30 december 2013

In iCulture Vandaag: jailbreak voor iOS 6-gebruikers, prototype originele iPhone verruilt voor een kleine 1500 dollar van eigenaar en nieuws over iPhone-verkopen. De 5s zou tweemaal zo vaak verkocht zijn als de 5c.

iOS 6 jailbreakWederom jailbreaknieuws op deze maandag. Na de untethered jailbreak voor iOS 7 komt p0sixspwn met een jailbreak voor iOS 6-gebruikers. Ook kijken we alvast naar iOS 8. Althans, een concept met een welkome nieuwe functie: meteen reageren op meldingen zonder de huidige app te verlaten. Op eBay is een vermoedelijk prototype van de originele iPhone verkocht, voor een slordige 1500 dollar. Verder nieuws over iPhone-verkopen in Nederland: de iPhone 5s werd naar verluidt tweemaal zoveel verkocht als de iPhone 5c. En updates zijn er voor verschillende apps: Rise Alarm Clock krijgt een iOS 7-ontwerp en ondersteuning voor meerdere wekkers, Groove Music Player introduceert Heavy Rotation-functie en Fitbit-app werkt voortaan zonder de armband als je een iPhone 5s hebt. Mediapeler-fabrikant Archos bindt de strijd aan met Pebble en introduceert in 2014 een reeks eigen smartwatches met iOS-koppeling.

Alleen op iCulture

  • iCulture Awards 2013: de stembus is geopend, dus breng nu je stem uit op jouw favoriete apps van het afgelopen jaar!

Nieuws

  • Apple’s 12 Dagen Cadeau van vandaag is Home Alone, een film die we allemaal wel kennen.
  • Na de untethered jailbreak voor iOS 7 is er nu ook een jailbreak voor iOS 6.1.3 t/m 6.1.5 verschenen.
  • Een nieuwe conceptvideo voor iOS 8 toont een zeer welkome functie: reageren op meldingen zonder de huidige app te hoeven verlaten.
  • Een vermoedelijk prototype van de originele iPhone is op eBay voor een kleine 1500 dollar van eigenaar verruild.
  • Dat de iPhone 5s veel populairder is dan de 5c is geen verrassing, maar als we nieuwe berichten mogen geloven wordt Apple’s toptoestel zo’n twee keer zoveel verkocht als de iPhone 5c.

Accessoires

Apps

  • De succesvolle en minimalistische wekkerapp Rise Alarm Clock heeft een iOS 7-herontwerp gekregen en ondersteunt voortaan meerdere wekkers.
  • Muziekapp Groove Music Player introduceert de nieuwe Heavy Rotation-functie in laatste update.
  • De iPhone-app van Fitbit is de iPhone 5s voortaan ook zonder tracker te gebruiken.

Ook leuk

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 december 2013, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.