iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 28 april 2014

28 april 2014 zal de geschiedenis ingaan als de dag van Blendle. Bij iCulture de aankondiging en review voor iPhone en iPad.

Blendle op iPhoneMaandag 28 april 2014. Je kan het vanavond niet op televisie hebben gemist, op sociale media kon je er evenmin omheen en vandaag deden ook wij een duit in de zak. Het is de dag van de livegang van Blendle, het journalistiek initiatief dat heel krantenminnend Nederland bezig houdt. Bij ons lees je onder andere een uitgebreide review van Blendle op de iPhone en iPad. Maar het is natuurlijk niet het enige op iCulture Vandaag. Lees ook over een nieuw iOS 8-concept, het ververste Geocaching en een ludieke actie die ageert tegen de App Store.

Apps

Nieuws

Rubrieken

  • In iCulture Weekend blikten we terug op de interessante artikelen van dit weekend.
  • In iCulture speelt lees je over Horde of Heroes, Bamba en een game met de aparte naam Liuthereland: Porker War.
  • Kom koopjes halen! In iCulture Deals hebben we weer een paar mooie aanbiedingen bij elkaar gezocht.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Maps 3D iPhone iOS 7

  • Maps 3D (€3,59, afgebeeld), De offroad-navigatieapp voor fietsers, wandelaars en andere natuurliefhebbers, is vandaag voorzien van iOS 7-uiterlijk. De applicatie heeft een wat opgefriste interface. Nieuw is ook dat je afstand langs de route voortaan wordt berekend voor elk routepunt en zo nauwkeuriger is als je zelf in beweging bent. Ook kan je routes exporteren om erlangs te vliegen met Google Earth. Kloek, maar wij hebben na de update wel problemen stukken van de Nederlandse kaart te laden.
  • Het is geen app waar we eerder over schreven, maar wel een die een plaats heeft op de telefoon van Bart. Met Quotato (gratis) leg je uitspraken vast die anderen zeggen, zodat je ze er misschien op terug kan pakken. Of omdat ze memorabel (zouden moeten) zijn. Quotato kreeg nu een handige update. Het is voortaan mogelijk quotes achteraf aan te passen.
  • De Knab App (gratis) kreeg afgelopen weekeinde ten slotte ook een update. De officiële app van de kleine Nederlandse bank is voorzien van de mogelijkheid om contactloos betalen in of uit te schakelen. De update gaat hand in hand met de nieuwe pinpas die klanten binnenkort krijgen. Daarmee kan betaald worden zonder contact te maken met pinautomaten.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.