iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 4 oktober 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 4 oktober 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag heeft Facebook voor Messenger geheime chats geïntroduceerd die strenger versleuteld zijn. Ook bespreken we op iCulture de verkoopcijfers van de Apple Watch en behandelen we het gekste product sinds tijden: een geurkaars die ruikt als een nieuwe Mac. Ook zijn de Spoken Editions van artikelen in iTunes gestart en heeft koptelefoonmaker Bowers & Wilkins de nieuwe P9 Signature aangekondigd. Dat en nog veel meer hieronder samengevat in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • De Philips Hue bewegingssensor is nu beschikbaar bij de eerste winkeliers.
  • Bowers & Wilkins viert zijn 50-jarige bestaan met een wel heel prijzige P9 Signature-hoofdltelefoon. Deze koptelefoon kost zo’n €900. Een Lightning-kabel komt later pas beschikbaar.
  • Facebook Messenger heeft nu geheime gesprekken, waardoor deze voorzien zijn van end-to-end-encryptie. Je kunt geheime gesprekken maar op één apparaat tegelijk gebruiken.

iCulture Deals

Meer vandaag

NS ReisplannerXtra 3.0 uit iPhone iPad 5c

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Weber® iGrill® (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 11.1+) - De iGrill-app is vernieuwd met Weber-branding.
  • NS (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Je kunt een OV-route in Apple Kaarten nu ook doorsturen naar de NS-app.
  • Grids - Client for Instagram (Gratis + IAP, Mac, macOS 10.14.2+) - Mooie Instagram-app voor de Mac Grids is vernieuwd en biedt nu ondersteuning voor Instagram Stories.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.